Ručno rađeni Divus kišobrani sada po ekskluzivnoj cijeni od 199 kn! Hrvatski proizvod.

DIVUS LOGO F_crveni_D

Medo.hr nagrađuje vjerne posjetitelje...

PRIČE, PJESME I JOŠ PUNO TOGA...

NAJNOVIJE OBJAVE

KUHAMO S MEDOM

Medina grupa za pomoć pri učenju

Učlani se Medinu Facebook grupu i savladaj svaku prepreku u školi!

Instagram cokolade.hr

KATEGORIJE PROIZVODA

SVE ŠTA TI MOŽE ZATREBATI

Dječji asortiman (55)

Kućni ljubimci (15)

Pčelinji proizvodi (6)

Sve za žene (12)

Umjetnost (13)

Zdravi proizvodi (14)

MEDO PREPORUKA

IZDVOJENO IZ ASORTIMANA

NOVO
  • NOVO
carolija-poklona
Zatvori

Personalizirani plišani medvjedići

489,99 kn
Duga tradicija i velika ljubav koju dajemo, stvorili su predivne mede za iskazivanje Vaše ljubavi bliskoj osobi.
divusplakati-com-hr
Zatvori

Dallijeva metoda množenja

65,00 kn
Pametna tablica množenja. Za ukupno vrijeme od 45 min možeš naučiti tablicu množenja, par dana po 5-10 minuta i postaješ car ili carica matematike. Plakati se ispisuju na antirefleksnom mat papiru gramature 200 g/m2. Za sva pitanja vezana za veleprodaju obratiti se direktno u Divus d.o.o., tel. 095/3696-527 ili na info@divus.hr.
divus
Zatvori

Promotivni dizajnerski kišobrani

650,00 kn
Znajući važnost i moć prvog dojma, ručno oslikani Divus kišobrani odličan su izbor kao moderan i poslovan poklon koji će zasigurno ostaviti pozitivan prvi dojam. U ponudi imamo i kišobrane od eko materijala, šta će zasigurno oduševiti one koji brinu za okoliš. Prodajni predstavnici Divusa će Vam rado pomoći prilikom odabira promo materijala za Vašu kompaniju i partnere. Minimalna narudžba: 2 komada WhatsApp Viber Kako naručiti: pošaljite poruku DIVUS PROMO KISOBRANI na broj +385951982327 i mi ćemo Vam se povratno javiti.
divus
Zatvori

Divus bilježnice

Za sva pitanja vezana za Divus bilježnice obratiti se direktno u Divus na E-mail: info@divus.hr ili Telefon: 095 369 6527
divus
Zatvori

Dizajnerske bilježnice

Za sva pitanja vezana za dizajnerske bilježnice obratiti se direktno u Divus na E-mail: info@divus.hr ili Telefon: 095 369 6527
loni
Zatvori

Personalizirani ruksaci

Za sva pitanja vezana za uslugu obratiti se direktno u Loni na obrtloni@gmail.com
divus
Zatvori

Personalizirani kišobrani

650,00 kn
I kada kiša pada, meni sunce je☀
Budi svoja i jedinstvena, odaberi personalizirani kišobran👍
Medini kišobrani "DiVus" su simpatični modni dodatak kako za kišno tako i sunčano vrijeme! Tvoje ja da odlučiš želiš li se stopiti u masi ili zabljesnuti poput dive na modnoj pisti. Budi diva! Naruči odmah svoj primjerak i budi primjećena! Izazovi na kupovinu Medinog kišobrana prijateljicu, dečka i supruga. Ako se odlučiš na kupnju dva kišobrana, Medo ti postaje prijatelj u klubu prijatelja! Na taj način Medo ti daje razne pogodnosti poput popusta ali i besplatnih savjeta oko odabira najprikladnijeg rješenja za kupovinu. WhatsApp Viber Kako naručiti: pošaljite poruku DIVUS KISOBRANI na broj +385951982327 i mi vam povratno šaljemo dostupne modele.
divus
Zatvori

Divus kišobrani za odrasle

199,00 kn
Moderno dizajnirani, kvalitetni i ručno oslikani kišobrani pod dizajnom Divus. Divus kišobrani proizvedeni su u Hrvatskoj, a dostupni su u raznim bojama i motivima. Ovi jedinstveni kišobrani idealni su poklon za svakakve prigode i odličan odabir kada nemate ideju što pokloniti nekome. Nakon narudžbe povratno ćemo Vam poslati fotografije kompletnog asortimana kako biste odabrali svoj kišobran. WhatsApp Viber Kako naručiti: pošaljite poruku DIVUS KISOBRANI na broj +385951982327 i mi vam povratno šaljemo dostupne modele.

Facebook @digitalmedo

Instagram medo_hrvatska

Access token field is empty.