Prikazuje se svih 5 rezultata

Prikaži sidebar
divus
Zatvori

Metar za mjerenje djece s Kliker i Solar

IMAMO SUPER PROIZVOD – SVEMIRSKI METAR ZA MJERENJE! Stoga, rastite uz zabavu i pjesmu i odvažite se na svemirsko putovanje:   Svemirsko putovanje Bok djevojčice i dječaci, Želite li biti dio priče u kojoj glavni ste junaci? Ovaj metar je raketa koja vas lansira van našeg planeta do zvjezdanih visina - visoko, visoko. Vaše će  mame zateći to što ste narasli tako brzo. Kao da ste niknuli iz zemlje- veliki k'o brežuljci A još ste neki dan bili mali -  k'o patuljci!   Metar mjeri do 190 cm, tako da se iz zabave mogu mjeriti i odrasli.
promoprint
Zatvori

Naljepnica za vrata – tempera

PVC naljepnica za vrata, lako se montira, dimenzija 75 x 203 cm Za sva pitanja vezana za veleprodaju obratiti se direktno u Promoprint d.o.o., tel. 01/777-9925 ili na info@promoprint.hr.
divus
Zatvori

Naljepnice za posude s receptima za palačinke i pizzu

Besplatno preuzmite i isprintajte naljepnice s receptima
divus
Zatvori

Pametna tablica množenja

Pametna tablica množenja. Plakati se ispisuju na antirefleksnom mat papiru gramature 200 g/m2. Za sva pitanja vezana za veleprodaju obratiti se direktno u Divus d.o.o., tel. 095/1982-327 ili na info@divus.hr.

divus
Zatvori

Tablica množenja sa Solar i Klikerom

Pametna tablica množenja s motivima Solar i Kliker. Plakati se ispisuju na antirefleksnom mat papiru gramature 200 g/m2. Za sva pitanja vezana za veleprodaju obratiti se direktno u Divus d.o.o., tel. 095/1982-327 ili na info@divus.hr.