Umjetnost i znanost

Personalizirani Loni ruksak oduševit će baš svakog mališana

Personalizirani Loni ruksak oduševit će baš svakog mališana

Kako biste vi nesmetano mogli uživati, Medo je uvijek u potrazi za novim stvarima. Personalizirani proizvodi su odlični kao poklon jer se mogu prilagoditi osobi kojoj ga poklanjate. Osim toga, možete ga pokloniti i sebi te ga personalizirati prema svojim željama. Upravo zato je Medi zapao za oko Loni, iza čijeg profila se krije jedna divna majka koja će vaše želje pretvoriti u stvarnost.

Kako je nastao Loni?

Ideja za ove divne ruksake upravo je došla od nedostatka ideje rođendanskog poklona. Zanimljivo je kako čovjek iz trenutka kada nema ideje, dođe do toga da kreira nešto zaista maštovito. Upravo tako su i nastali ovi ruksaci kojeg možete pokloniti svome mališanu, ali mogu i poslužiti kao poklon nekome kada nemate ideja.

Što sve mogu pronaći u ponudi?

U ponudi se nalaze ruksaci te poklon paketi u kojima se nalaze još neki proizvodi koji će biti korisni baš svakome mališanu. Ruksaci se izrađuju u dvije veličine: manji koji je previđen za djecu do 3 godine i veći koji je previđen za djecu do 7 godina. Naravno, vaši mališani mogu ove ruksake nositi i duže, a sve ovisi o njihovoj građi kako odrastaju.

Poklon paketi dolaze u čak četiri verzije:

  1. Dječji poklon paket za djecu koja koriste dudu i idu u vrtić. Uz manji personalizirani dječji ruksak ovdje dolaze i silikonska vezica i plastična kutijica za dudu, mali ručnik i mala tetra krpica.
  2. Dječji poklon za djecu stariju od 3 godine. Uz veći personalizirani ruksak, u paketu se nalaze i dva manja ručnika, četkica i pasta za zube
  3. Paket za novorođenče u S veličini – sadrži personaliziranu dekicu, silikonsku grickalicu, vezicu za dudu, dvije tetra krpice i dva podbratka.
  4. Paket za novorođenče u M veličini – sadrži personaliziranu dekicu, mekanu tješilicu, silikonsku grickalicu, vezicu za dudu, kutijicu za dudu, dvije tetra krpice i podbradak

Kako mogu kreirati svoj ruksak?

Prvo ćeš odabrati jednobojnu bazu, nakon toga dekor i za kraj boju kojom će biti ispisano ime na ruksaku. Osim imena, možete naravno odabrati i nešto drugo, a nakon što ste personalizirali ruksak, popunite obrazac i Loni kreće u izradu. Jednostavno zar ne? Više detalja te očekuje na web stranici tako ju svakako posjeti.

Za razliku od klasičnih ruksaka, personalizirani ruksak zauzet će posebno mjesto u srcu vašeg mališana. Osim toga, poklon paketi vam mogu biti spas u zadnji čas kada niste sigurni što pokloniti nekome djetetu, a uz to su i praktični jer se unutra nalaze neki dodaci koji će im sigurno koristiti.

Više na https://medo.hr/oglasavanje-i-marketing

Loni – personalizirani dječji ruksaci

Loni Instagram

Snježana Instagram

MOGLO BI VAS ZANIMATI

JOŠ DOBRIH PONUDA...