Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Svi koji vole bajaderasti okus, probati će ovaj ekstra fini namaz
Bajadera namaz
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Jelo:
Slatki namaz
Kuhinja:
Hrvatska
Ključna riječ:
bajadera
,
čokolada
,
namaz
Author:
enia_from_wonderland
Ingredients
Svijetli sloj
50
g
lješnjaka
50
g
badema
1
žlica
meda
2
žlice
otopljenog maslaca
5
žlica
mlijeka
Tamni sloj
100
g
tamne čokolade
50
g
maslaca
50
ml
mlijeka
1
žlica
meda
1
žlica
kakaa
Instructions
Bademe i lješnjake ispecite u tavici par minuta. Lješnjacima skinite ljuskicu. S badema ne morate.
Za tamni sloj otopite čokoladu s maslacem i mlijekom. Promiješajte. Dodajte kakao i med. Dobro sve promiješajte.
Za svijetli dio sameljite lješnjake i bademe u sjeckalici ili dobrom blenderu. Kada ste dobili konzistenciju poput maslaca, dodajte i ostale sastojke.
Namaze stavljate naizmjenično jedan na drugi u staklenku. Čuvajte u hladnjaku do tjedan dana..