Žumanjke pjenasto izmiksajte s 15 dag šećera. Dodajte i brašno u koje ste umiješali prašak za pecivo. Izmiksajte.
Izmiksajte i bjelanjke s prstohvatom soli, te dodajte u smjesu od žumanjaka. Lagano promiješajte.
Stavite peći u pleh dimenzija 40x23cm na 170°C /cca 20 minuta.
Priprema žute kreme: U dublju posudu dodajte 7dcl soka i zagrijte do vrenja. U drugoj manjoj zdjeli u ostatak soka (3dcl) umiješajte 3 pudinga od vanilije i 7 žlica šećera, te dodajte u sok koji vrije. Mješajte cijelo vrijeme s pjenjačom kako se ne bih stvorile grudice. Kada se zgusne, vruće prelijte preko biskvita. Na kremu posložite petit kekse.
Za bijelu kremu u posudu dodajte 3 dcl mlijeka i stavite kuhati. U manju posudu dodajte 2 dcl mlijeka , te umješajte 6 žlica šećera i 6 žlica brašna. Dobro promiješajte i dodajte u mlijeko koje vrije. Kuhajte dok se ne zgusne, mješajući cijelo vrijeme s pjenjačom kako se ne bi stvorile grudice. U ohlađenu kremu dodajte pjenasto izrađeni margarin. Razmažite preko petit keksi.
Čokoladna glazura
100g čokolade za kuhanje otopite s 4 žlice ulja i prelijte preko bijele kreme.
Pripremljeni kolač dobro ohladite prije rezanja i posluživanja, najbolje preko noći.