Izmiksajte margarin i šećer. Dodajte jedno po jedno jaje, te na kraju i kiselo vrhnje. Sve dobro izmiksajte.
Oštro brašno pomiješajte s praškom za pecivo i dodajte smjesi miksajući spiralnim nastavcima za tijesto.
Tijesto podijelite na 7 jednakih dijelova. Svaku koru razvaljajte na dimenziju 30×28. Svaku koru pecite na 180°C , 7-8 minuta.
Kada ste ispekli kore pripremite fil. U dublju zdjelu stavite 8 dcl mlijeka, šećer i čokoladu za kuhanje i stavite kuhati. U ostatak mlijeka dodajte brašno i kakao i promiješajte sa pjenjačom. Kada mlijeko zavri, dodajte mlijeko s brašnom i kakaom. Miješajte pjenjačom dok se krema ne zgusne. U gotovu vruću kremu dodajte margarin. Dobro pomiješajte da se margarin otopi.
Podijelite kremu na 6 dijelova. Stavite prvu koru, dio fila, drugu koru, dio fila, treću koru, dio fila, četvrtu koru, dio fila, petu koru, dio fila, šestu koru, dio fila i gore sedmu kora. Svaki puta kada nafilujete koru i preklopite drugom, malo je pritisnite rukama.
Čokoladna glazura
150 čokolade za kuhanje otopite sa 4 žlice ulja. Prelijte preko gornje kore, poravnajte i ostavite u hladnjaku da se ohladi, najbolje preko noći.