Umjetnost i znanost

Uzbudljivi triler za još uzbudljivije ljeto

najbolji triler

Triler radnju smješta u uzbudljivo okruženje, koje će vašu pažnju držati do samog kraja, a mi smo za vas pripremili naslove čija će vas radnja ostaviti bez daha.

Ukoliko ste ljubitelji misterije, napetosti i kompleksne radnje, ovaj žanr je za vas!

The Invisible Guest

The Invisible Guest

The Invisible Guest je misteriozni triler španjolskog redatelja Oriola Pauloa. Radnja se odvija u Španjolskoj, a ovo je jedan od filmova u kojem do samog kraja ne znate što vas čeka. Prozvan je jednim od najboljih misterioznih trilera. Ostali filmovi istog redatelja, nailaze na samo pozitivne kritike.

Fractured

Fractured

Fractured je američki psihološki triler redatelja Brada Andersona. Na Dan Zahvalnosti, Ray se vozi kući sa svojom suprugom Joanne i kćeri Peri. Nakon kratkog vremena, staju na benzisku postaju na kojoj se Peri spotakne i udari glavom. Ray i Joanne ju hitno odvoze u bolnicu, gdje Ray gubi svoju ženu i kćer. Hoće li ih pronaći i što će se dogoditi, saznat ćete u filmu.

Seven

Seven

Seven je kriminalistički triler snimljen 1995. godine. Radnja prati dvojicu detektiva koji istražuju ubojstva inspirirana sa sedam smrtnih grijeha.

Primal Fear

Primal fear

Primal Fear američki je pravni triler u kojem branitelj vjeruje da njegov klijent nije kriv za ubojstvo, no hoće li uspjeti to dokazati?

Gone Girl

Gone girl

Gone Girl je američki psihološki triler redatelja Davida Finchera. Zaplet počinje kada glavni glumac postane glavni osumnjičenik za nestanak svoje supruge.

© Medo.hr

MOGLO BI VAS ZANIMATI

JOŠ DOBRIH PONUDA...