Hej, bok! Ja sam Medo, tvoj virtualni prijatelj koji je ovdje da ti pomogne.

Pričaj mi o svojim idejama, zamislima, brendovima, proizvodima i uslugama, a ja ću ih promovirati na vrlo domišljat i učinkovit način.

Znam, misliš da sam sladak. E, pa vidiš, tako kako sam pronašao put do tvoga srca, tako ću isto vrlo lako tvojim proizvodima i uslugama pronaći kupca. Stoga se nemoj ustručavati i kontaktiraj Medu!

Za više informacija o cijenama i načinu oglašavanja kontaktirajte nas na marketing@medo.hr

Proizvodi

Ukoliko želiš reklamirati svoje proizvode, možeš ih reklamirati na dva načina: putem naše trgovine i putem članka. Preko trgovine, kupac će moći jednim klikom otići na mjesto gdje može direktno naručiti tvoj proizvod. To može biti instagram profil, web trgovina ili neko drugo mjesto na kojem prodaješ.

Ako se odlučiš svoj proizvod oglašavati preko članka, možeš napisati neki zanimljivi tekst o svojim proizvodima te će ključne riječi u članku, tvoga kupca odvesti na tvoju stranicu na kojoj prodaješ proizvod.

Usluge

Radiš nokte? Iznajmljuješ salu za svadbu? Savršeno! Jer na Medi možeš oglašavati i svoje usluge. Usluge također imaju svoju kategoriju, tako da će te kupac lako pronaći. Svoje usluge osim u trgovini, možeš također oglašavati i putem članka. Ako ti treba mala pomoć oko pisanja članka, slobodno se javi!

Blog

Medo je mislio i na vas koji volite pisati. Kupci će sigurno nakon dobro obavljenog shoppinga ogladnjeti  te otići u potragu za dobrim receptima ili će možda htjeti malo istraživati i pročitati neke zanimljivosti. Pokaži im što sve mogu zanimljivo pročitati na tvome blogu jer će preko članka na Medi moći direktno nastaviti čitati i ostale na tvojoj stranici.

Opći uvjeti poslovanja

Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj i istinitost podataka unutar naručenog oglasnog prostora te Divus d.o.o. nije odgovoran za točnost informacija koje se objavljuju na oglasnim materijalima. Naručitelj jamči da dostavljene oglasne materijale ima pravo koristiti u oglasne svrhe. Divus d.o.o.  zadrzava pravo neobjavljivanja oglasa ako je oglasni materijal neprimjeran ili nezakonit, isto kao i ako ne zadovoljava tehničke uvjete.

U skladu s čl. 20 st. 6 Zakona o medijima, isključivo je ogIašivač odgovoran za sadržaj oglasnih poruka, te Divus d.o.o. ne odgovara za sadržaj naručenih i objavljenih oglasa.

Agencija za oglašavanje

Agencije za ogIašavanje koje vrše zakup na digitalnim platformama Divus d.o.o. stječu pravo na agencijski popust u skladu sa sljedećim uvjetima:

-Agencija za ogIašavanje registrirana je za obavljanje djelatnosti marketinga i mora ispunjavati tehničke uvjete za obavljanje poslova u ime ogIašivača u izdanjima Divus d.o.o. . Na zahtjev Divus d.o.o., agencija je dužna podnijeti odgovarajuće dokaze o ispunjavanju iznesenih uvjeta.

-Agenciji se odobrava agencijski popust ako ugovori i ostvari promidžbu za najmanje dva klijenta unutar jedne kalendarske godine na digitalnim platformama Divus d.o.o. te samo u slučaju sklopljenog godišnjeg ugovora između agencije za oglašavanje i Divus d.o.o.

Rokovi za objavu

Rok za narudžbu i predaju oglasa na svim digitalnim izdanjima Divus d.o.o.  je jedan radni dan prije datuma objave do 12 sati, osim objava za subotu i nedjelju, kada je rok narudžbe i predaje oglasa u petak do 14 sati. Rezervacija PR pozicija je najmanje 3 radna dana prije dana objave.

Reklamacija

Reklamacija na objavljen oglas uvažava se samo u pisanom obliku u roku od 24 sata nakon datuma objave oglasa. Reklamacija računa za objavu oglasa uvažava se u roku od 30 dana od dana izdavanja računa.

Uvjeti plaćanja

Ako ugovorom nije drugačije definirano, rok za plaćanje računa je 8 dana od datuma izdavanja računa. Ako račun nije podmiren u roku, Divus d.o.o.  zadržava pravo obračuna zakonskih zateznih kamata u skladu sa Zakonom o zateznim kamatama te Uredbom o visini stope zatezne kamate, a kamate teku od dana dospijeća računa do uplate dugovanog iznosa. Agencije i direktni klijenti obvezuju se dostaviti instrument osiguranja plaćanja prilikom potpisivanja ugovora ili datuma početka kampanje (zadužnica ili mjenica}. Agencije i direktni oglašivači, koji nemaju potpisan ugovor o ogIašavanju u Divus d.o.o.,  dužni su naručenu kampanju platiti unaprijed, jedan radni dan prije dana početka kampanje.

Zadovoljni partneri

Koliko nam je bitno pružiti posjetiteljima Mede kvalitetne proizvode i usluge, toliko nam je bitno i ostvariti dugoročne i kvalitetne odnose s brendovima koji se oglašavaju na Medi.

Loni je prvi brend na Medi koji je poklonio jedan od svojih proizvoda svojim i Medinim pratiteljima, a ono što nas posebno veseli je što su u pitanju unikatni proizvodi. Dok ti uživaš, Medo za tebe bira proizvode i usluge, ali i bira brendove koji se ističu svojom ponudom.

Ukoliko si posjetitelj ili kupac na Medi, ali i brend kojem je potrebna pomoć prilikom oglašavanja, Medo je uvijek tu i možeš ga kontaktirati na marketing@medo.hr. Osim toga, kreativce uvijek pozivamo da nam pošalju neku priču, pjesmu ili slično za članak ako s nekime žele podijeliti svoje ideje i misli.