Hej, bok! Ja sam Medo, tvoj virtualni prijatelj koji je ovdje da ti pomogne.

Pričaj mi o svojim idejama, zamislima, brendovima, proizvodima i uslugama, a ja ću ih besplatno promovirati na vrlo domišljat i učinkovit način.

Medo poziva kreativce da pošalju neku priču, pjesmu ili slično za članak ako s nekime žele podijeliti svoje ideje i misli.

Zadovoljni partneri

Koliko nam je bitno pružiti posjetiteljima Mede kvalitetne proizvode i usluge, toliko nam je bitno i ostvariti dugoročne i kvalitetne odnose s brendovima koji se oglašavaju na Medi.

Loni je prvi brend na Medi koji je poklonio jedan od svojih proizvoda svojim i Medinim pratiteljima, a ono što nas posebno veseli je što su u pitanju unikatni proizvodi. Dok ti uživaš, Medo za tebe bira proizvode i usluge, ali i bira brendove koji se ističu svojom ponudom.

Ukoliko si posjetitelj ili kupac na Medi, ali i brend kojem je potrebna pomoć prilikom oglašavanja, Medo je uvijek tu i možeš ga kontaktirati na marketing@medo.hr. Osim toga, kreativce uvijek pozivamo da nam pošalju neku priču, pjesmu ili slično za članak ako s nekime žele podijeliti svoje ideje i misli.