Fantastične priče za djecu

Priča o Srcima – priča koju nećete zaboraviti

Jedino bolje od čitanja priča je slušati kako netko drugi te priče čita vama.
Medo, u suradnji sa Zrinkom Majstorović, ima pravu poslasticu za sve zaljubljenike u priče. Svima onima kojima priče ne tope srca možemo obećati da će ih Priča o Srcima iznenaditi.

Ova naizgled dječja priča krije snažnu poruku.

O kakvoj se poruci radi možete saznati slušajući izražajni glas Lili Zizi. Prije nego se prepustite slušanju, važno je saznati kako je Priča o Srcima nastala.

Amalia Dalli shvatila je da svijet treba ovakvu priču

Svijet u kojem živimo trebao je priču koja će čitatelje navesti da se zapitaju kakvo je njihovo srce. Amalia Dalli to je znala i tako je došla do ideje za Priču o Srcima.

Znajući da su dva srca jača od jednog, Amalia se obratila profesionalnom piscu s dobrim srcem za pomoć. Dok mu je objašnjavala svoju ideju njezino je srce titralo od uzbuđenja. Znala je da će plod te suradnje biti dirljiva i poučna priča.

Igor je pažljivo slušao, a u njegovom kreativnom srcu već se krenula plesti Priča o Srcima.

Cotiz Blu ovom pričom rastopit će vaše srce

Glavni junaci priče su 2 srca. Moje i Tvoje. Mogao je pisac pisati u trećem licu, ali to bi oslabilo priču. Doživljaj ne bi bio isti kada bi se radilo o nekom tamo, tuđem, srcu.

Ovako priča ima mnogo jači učinak jer Moje i Tvoje srce koje je Igor Narandžić odabrao za glavne likove nisu njegovo i Amalino srce. To su sva srca. To je vaše srce i srce vaše majke. Vaše srce i srce vaše djece. Vaše srce i srce vaše žene ili muža. Srca vaših djedova i baka. Sva srca koja se bore protiv zlikovaca iz priče.

Nećemo vam još otkriti tko su neprijatelji srca. To ćete morati otkriti sami. Prvo slušajući Lili Zizi. Potom opet i opet, listajući Priču o Srcima koja osim teksta dira u srce i slikama čija je autorica Amalia Dalli.

Lili Zizi svojim glasom daje poseban doživljaj Priči o Srcima

Zrinka Majstorović, diplomirana magistrica tekstilnog i modnog dizajna s fokusom na teoriju kulture i mode, prepoznala je ljepotu Priče o Srcima. I njezino je srce s užitkom postalo dijelom ovog projekta.

Zahvaljujući vještini ove mlade glumice Priča o Srcima dobila je i audio izdanje postavljeno na Medo Hrvatska YouTube kanal. To znači da nećete morati svake noći svojim mališanima iznova čitati priču u koju će se zaljubiti. Lili Zizi će to činiti za vas. Vjerujemo da ćete i vi mnogo puta poslušati njezinu izvedbu, ali i da ćete dodati tiskano izdanje svojoj kućnoj biblioteci.

Sada kada znate tko stoji iza priče i tko su glavni junaci, udobno se smjestite – vrijeme je za priču. Prvi video nalazi se ispod teksta. Uživajte.

Kako biste bili sigurni da nećete propustiti niti jednu inspirativnu priču, pretplatite se na YouTube kanal. Da bi priče pale na plodno tlo, čuvajte svoje srce i držite ga otvorenim.

©️ Medo.hr

Priča o srcima

Priča o srcima nije samo priča. To je bajka, to je slikovnica koja se naoko na jednostavan način obraća čitatelju, tražeći u njemu dijete, tražeći u njemu emociju.

U samoj priči nalaze se uokvirene praznine u kojima možete sami nešto napisati ili nacrtati ako ste umjetnički raspoloženi. Ukoliko nekome poklanjate ovu knjigu, uokvirene praznine vam mogu poslužiti kao mjesto na kojem ćete napisati posvetu. Za one malo maštovitije, napisati možete i neke stihove ili citate koje želite posvetiti toj osobi i koja će vas se sjetiti svaki puta kada uzme knjigu u ruke.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

JOŠ DOBRIH PONUDA...

Povezane objave