Novosti

Pokloni za Valentinovo u zadnji čas

Bliži nam se najromantičniji dan u godini, svima poznat pod nazivom Valentinovo. Dok neki za Valentinovo ne preferiraju kupovanje poklona, drugi tjednima prije razmišljaju što pokloniti voljenoj osobi. Ukoliko još uvijek niste pronašli poklon za svog partnera/icu, Medo kao i uvijek spašava situaciju. Ove poklone možete napraviti i dan prije, a osim što su cjenovno pristupačni, napravljeni su od srca. U nastavku vam donosimo par ideja poklona za svoju bolju polovici prema kojima možete kreirati poklon, a na vama je da samo pustite maštu na volju.

Poklon kutije i košare

Ove kutije možete napraviti i dekorirati na različite načine. Zatvorenu kutiju možete dekorirati sa slikama i lampicama na bateriju. Ono što ćete staviti unutra ovisi o tome što želite pokloniti toj osobi, ali s obzirom na to da je poklon u zadnji čas, pretpostavljamo da još nemate ideja.

Kutiju možete napuniti s proizvodima koji vas podsjećaju na tu osobu ili s proizvodima koje voli npr. najdraže piće, jelo ili slično.

Teglice s porukama

Teglice s porukama možete napuniti sa slatkišima ili porukama. Vaše poruke mogu imati preneseno značenje te se na taj način možete poigrati s riječima i dobiti vrlo jedinstven poklon. Teglice možete napuniti s razlozima zašto volite tu osobu ili poruke izrezati u različitim bojama te ih prema tome podijeliti na citate, uspomene ili slično. Kada će vaš partner ili partnerica imati loš dan, sigurno će im poruke izmamiti osmijeh na lice.

Bilježnica

Kupite običnu bilježnicu ili ju sami napravite, a unutra možete zalijepiti slike, nacrtati nešto, napisati poruke ili možda čak pjesme za voljenu osobu. Oslobodite svoju kreativnost i kreirajte bilježnicu koju će vaša bolja polovica moći otvoriti na bilo koji dan u godini.

Kuponi

Napravite svom partneru/ici kupone koje će moći iskoristiti bilo kada, a neke od ideja koje možete napisati na njih su:

  • Kupon za masažu
  • Kupon za romatičnu večeru
  • Kupon za jednu želju
  • Kupon za doručak u krevet
  • Kupon za čokoladu
  • Kupon za filmsku večer

Kartice za Valentinovo

Karticu za Valentinovo možete također dekorirati na različite načine, a unutra možete napisati voljenoj osobi neku pjesmu ili nešto lijepo što će im ostati u pamćenju. Medo zna da ako ste već do tuda čitajući ovaj članak da vam treba još ideja, tako da vam ostavlja par ideja za kartice i u nastavku.

Okviri za slike

Osim sa vašim slikama, okvire možete dekorirati na različite načine. Isprintajte slijepu kartu vašeg mjesta i označite srcem mjesto gdje ste se prvi put upoznali. Ovo će biti odličan poklon s kojim ćete se oboje uvijek prisjećati onog trenutka kada ste se upoznali.

Sigurni smo da će ovakvi tipovi poklona izmamiti vašoj voljenoj osobi osmijeh na lice, pogotovo jer su napravljeni od srca. Odaberite neki od Medinih prijedloga i kreirajte sami poklon prema vašoj mašti!

MOGLO BI VAS ZANIMATI

JOŠ DOBRIH PONUDA...

Povezane objave