Kremasta juha od celera i poriluka
Svakog dana pjat juhe, brzo tjera zloduhe.
Print
Pin
Add to Collection
Ingredients
- 1 manji celer
- 1/2 poriluka
- 2 češnja češnjaka
- 1 vrhnje
- sol, papar i origano
- maslac za prženje Recept za fini veganski maslac i punjenu čokoladu - MEDO Recepti
Instructions
- Stavi kuhati kockice manjeg celera.
- Na maslacu poprži 1/2 poriluka i nasjeckana 2 češnja češnjaka.
- Dodaj skuhani celer s vodom.
- Zalij vrhnjem (može sojino), začini solju, paprom i origanom.
- Izmiksaj do kremaste strukture, te po potrebi dodaj vode.Dobar tek!
Ingredients
- 1 korijen celera
Instructions
- Nareži na tanke ploške korijen celera. Na laganoj vatri popeci na malo ulja s obadvije strane dok ne porumeni i omekša.
- Možeš posoliti i začiniti po svom ukusu. Slaže se uz umak od bijeloga luka. Za one malo hrabrije, poprižite i kriške jabuke uz celer preliven s limunovim sokom, jer se izvrsno slažu uz aromatični celer. Poslužite kao prilog ili samostalno jelo.
MOGLO BI VAS ZANIMATI
25
sij
Ferrero rolada bez glutena
Ferrero rolada bez glutena
3 jaja200 g Bakin mix mješavine za muffine, gluten free70 g r...
24
svi
Saznajte kako izgleda proces nastanka jedne video crtane pjesme uz Crtić Vrtić
Jesi li se ikada zapitao/la kako izgleda proces izrade jedne pjesme? Što se sve krije iza toga? Medo i ovoga puta pronalazi odgovore na...
22
velj
Dva recepta s malo kalorija, a puno ukusa – pizza od tikvice i tofu pripremljeni na novi način
Pohani tofu i tikvica na pečeni način
Okus tofua je fenomenalan, a tikvice hrskave.
...