Recepti

Šarena jaja iz pećnice za dozu proteina nakon treninga

Šarena jaja iz pećnice sa špinatom i rajčicom

Jelo bogato proteinima koje će vas zasititi nakon treninga. Gotovo u par minuta.
Print Pin Dodaj u kolekciju
Kuhinja: Hrvatska
Ključna riječ: jaja, špinat

Sastojci

  • 150 g pureće ili neke druge šunke
  • 50 g špinata
  • 1 dl mlijeka
  • mini rajčice
  • maslinovo ulje
  • sol, papar

Priprema

  • Zagrijte pećnicu na 170 °C. Keramičku posudu za pečenje (promjera oko 25cm) premažite maslinovim uljem.
  • Šunku narežite na štapiće, debljine oko pola centimetra.
  • Na dno posude za pečenje, stavite listove špinata (baby) i šunku.
  • U drugoj posudi razmutite jaja , ulijte mlijeko, posolite i popaprite, pa izlijte preko špinata i šunke.
  • Mini rajčice narežite na polovice, te ih posložite u jaja s razrezanom stranom prema gore.
  • Pecite oko 20 - 30 minuta, dok jaja ne budu čvrsta i ne poprime jaču žutu boju.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

JOŠ DOBRIH PONUDA...