Recepti

Ferrero rolada bez glutena

Ferrero rolada bez glutena

Print Pin Dodaj u kolekciju
Jelo: Desert
Kuhinja: Hrvatska
Ključna riječ: rolada

Sastojci

  • 3 jaja
  • 200 g Bakin mix mješavine za muffine, gluten free
  • 70 g rastopljenog maslaca
  • 300 g mascarpone
  • 300 g čoko namaza
  • 70 g sjeckanih prženih lješnjaka

Priprema

  • U izmiksana jaja dodajte ohlađeni rastopljeni maslac, te mješavinu za muffine.
  • Dobivenu smjesu izlijte u tepsiju obloženu papirom za  pečenje.  Pecite 10 minuta na 180 °C.
  • Topli biskvit  zarolajte u kuhinjsku krpu posutu šečerom zajedno s papirom za pečenje. Ostavite da se ohladi. Hladni biskvit odrolajte i uklonite papir.
  • Za nadjev pomiješajte mascarpone s lješnjacima i omiljenim čoko namazom.
  • Oko četvrtine kreme odvojite za premazati roladu izvana. Ostatkom kreme namažite biskvit, ponovno zarolajte, ukrasite izvana, te stavite hladiti u frižider.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

JOŠ DOBRIH PONUDA...