
Sastojci
- 3 jaja
- 200 g Bakin mix mješavine za muffine, gluten free
- 70 g rastopljenog maslaca
- 300 g mascarpone
- 300 g čoko namaza
- 70 g sjeckanih prženih lješnjaka
Priprema
- U izmiksana jaja dodajte ohlađeni rastopljeni maslac, te mješavinu za muffine.
- Dobivenu smjesu izlijte u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Pecite 10 minuta na 180 °C.
- Topli biskvit zarolajte u kuhinjsku krpu posutu šečerom zajedno s papirom za pečenje. Ostavite da se ohladi. Hladni biskvit odrolajte i uklonite papir.
- Za nadjev pomiješajte mascarpone s lješnjacima i omiljenim čoko namazom.
- Oko četvrtine kreme odvojite za premazati roladu izvana. Ostatkom kreme namažite biskvit, ponovno zarolajte, ukrasite izvana, te stavite hladiti u frižider.
Bilješke
MOGLO BI VAS ZANIMATI
Da je multitaksing i organizacija u kuhinji sve, najbolje zna mladi kuhar Vedran čije recepte sada možete i isprobati
Majoneza najfinija, domaća i veganska
Ukoliko želite sami za svoja jela napraviti vegansku majonezu, nastavite čitati jer su Medo i Mama Veganka za vas pripremili recept za najbolju domaću vegansku majonezu. Vegansku majonezu možete servirati uz različita jela: brugere, sendviči, pomfrit, a možete ju iskoristiti i kao preljev za salatu.