
Ingredients
- 3 jaja
- 200 g Bakin mix mješavine za muffine, gluten free
- 70 g rastopljenog maslaca
- 300 g mascarpone
- 300 g čoko namaza
- 70 g sjeckanih prženih lješnjaka
Instructions
- U izmiksana jaja dodajte ohlađeni rastopljeni maslac, te mješavinu za muffine.
- Dobivenu smjesu izlijte u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Pecite 10 minuta na 180 °C.
- Topli biskvit zarolajte u kuhinjsku krpu posutu šečerom zajedno s papirom za pečenje. Ostavite da se ohladi. Hladni biskvit odrolajte i uklonite papir.
- Za nadjev pomiješajte mascarpone s lješnjacima i omiljenim čoko namazom.
- Oko četvrtine kreme odvojite za premazati roladu izvana. Ostatkom kreme namažite biskvit, ponovno zarolajte, ukrasite izvana, te stavite hladiti u frižider.
Notes
MOGLO BI VAS ZANIMATI
04
lip
Prištići – kako nastaju i kako ih se riješiti
Dosadni, pojavljuju se ne samo mladima u pubertetu, nego i odraslima. Zbog njih strepimo na prvim spojevima, iritantni su. Kako nastaju i zašto, važna su pitanja, jer dermatolozi tako mogu odrediti kako ih se riješiti.
06
sij
Net
Amalia Dalli Art galerija fotografija
25
sij
Ferrero rolada bez glutena
Ferrero rolada bez glutena
3 jaja200 g Bakin mix mješavine za muffine, gluten free70 g r...