Ta divna stvorenja

Kućni ljubimac – čovjekov najbolji prijatelj

S ovim naslovom da je kućni ljubimac najbolji čovjekov prijatelj se većina može složiti. Uvijek su tu uz nas. Povratak doma i njihovo veselje kada vas vide, uvijek izmami osmjeh na lice. Kad i naprave nekakav nered, ne možemo se dugo ljutiti na njih. Zauzvrat pružaju ljubav i uvijek postoji taj osjećaj da imate nekoga uz sebe. Neka istraživanja su čak pokazala da ljubimci smanjuju depresiju jer potiču čovjeka na fizičku aktivnost i smanjuju mu osjećaj izoliranosti.

Hrvatski brend Snailpack se potrudio da vašim ljubimcima omogući najveću udobnost. Svi proizvodi su napravljeni od vrhunskog materijala kako bi vaš ljubimac mogao nesmetano uživati u njima.

COZY IN SHELL

Sigurni smo da će ovaj krevetić oduševiti vašeg ljubimca te mu omogućiti najljepši san. Krevetići su napravljeni ručno s antialergijskim punjenjem te ga možete slobodno prati u perilici i sušiti u sušilici. Mogu se izraditi u četiri različite veličine i možete odabrati između različitih boja i dezena te ga savršeno prilagoditi svome ljubimcu i uklopiti ga u prostor.

MELT IN DOUGHNUT

Još jedan savršen krevetić za vašeg ljubimca. Kao i prethodni krevetić, punjen je antialergijskim punjenjem te se može prati u perilici i sušiti u sušilici. Možete ga u potpunosti prilagoditi svome ljubimcu birajući između različitih veličina te boja i dezena.

NAPPY TIME BLANKY

Kućni ljubimci se vole uvući u neku toplu dekicu, pogotovo zimi. Snailpack se potrudio da vašem ljubimcu osim topline, ovom dekicom pruži siguran i miran san. Ručno je rađena u dvije veličine.

TREAT DUMMY O

Snailpack je mislio i na vas vlasnike te je za vas pripremio ovu torbicu u kojoj možete nositi hranu ili poslastice za svog ljubimca. Torbica je praktična te ju možete staviti oko ruke ili ju zakačiti za nešto. Vi i vaš ljubimac pomoću Snailpacka bit ćete opremljeni od glave do pete!

CHEWY TOY

Ljubimci kao i djeca su ludi za igračkama. Vole se igrati s njima, a nekad i zaspati uz njih. Ove igračke dolaze u tri oblika, različitih boja i dezena te su punjeni antialergijskim punjenjem.

Ako želite svome ljubimcu pružiti kvalitetne proizvode te im omogućiti miran san i svakodnevnu zabavu s igračkama, Snailpack je tu za vas.

© Medo.hr

MOGLO BI VAS ZANIMATI

JOŠ DOBRIH PONUDA...

Povezane objave