Veganska majoneza i još domaća je vrhunski umak koji možete za svoja jela napraviti i sami. Nastavite čitati jer su Medo i Mama Veganka za vas pripremili recept za najbolju domaću vegansku majonezu. Vegansku majonezu možete servirati uz različita jela: burgeri, sendviči, pomfrit, a možete ju iskoristiti i kao preljev za salatu.
Sastojci:
- 2 šalice ulja
- 1 žličica senfa
- 1 šalica sojinog mlijeka
- 1 žličica soli
- 2 žličice limunovog soka
Priprema:
© Medo.hr
MOGLO BI VAS ZANIMATI
Jeste li znali za 5 velikih svjetskih čuda
Ljepote prirode još uvijek nas zapanjuju. Uzrok su našeg nepodijeljenog divljenja. Prirodne ljepote naše planete, oslikavaju se milijunima godina. Osim prirode, tu su i znamenitosti kojima se također divimo.
2 brzinska osvežavajuća ručka bogata proteinima i esencijalnim omega 3 masnim kiselinama
Skuhati rižu s graškom u vodi. Dodati začine po želji. Konzervu sardina procijediti. Sve skupa staviti na tanjur, preliti maslinovim uljem i dekorirati. Dobar tek!