PILETINA S POVRĆEM
Priprema ovoga jela traje svega pet minuta, a za vrijeme dok je jelo u pećnici možete napraviti sve ostale obaveze koje imate.
SASTOJCI:
- smrznuta nasjeckana piletina ili teletina
- Ledo mješavina povrća za francusku salatu
- umak od rajčice
- ulje (po želji)
- začini po želji
- malo soli
Priprema:
- Pećnicu zagrijte na 160°C.
- Nasjeckanu piletinu ili teletinu pomiješajte u vatrostalnoj zdjeli s mješavinom povrća.
- Prelijte sve umakom od rajčice, malo vode, začinite po želji i dodajte malo ulja.
- Medo vam predlaže da kao začin dodate malo soli, papra i vlasca.
- Stavite u pećnicu na zagrijanih 160°C i pecite 2 sata.
Namjestite pećnicu s automatskim isključivanjem. Najveći dio pripreme će obaviti pećnica, dok ste vi mirni 2 sata. Ukoliko vam se ovo svidjelo te želite još ideja, nastavite čitati jer u nastavku imamo još jedan recept.

ZAPEČENA TJESTENINA SA SIROM
Malo brža verzija ručka, no ponovno vrlo kratko vrijeme pripreme. Ovo jelo je za ljubitelje pikantnih okusa, ali i za one koji će nakon ovog jela to postati.
SASTOJCI:
- tjestenina
- Zdenka Čardaš sir
- povrće po želji
Priprema:
- Skuhajte tjesteninu i dok se ona kuha, pripremite povrće po želji.
- Dodajte jedan Čardaš sir i sve zajedno promiješajte.
- Pecite 45 minuta na 160°C. Čardaš sir će za to vrijeme vašem jelu dati dozu pikantnosti i savršeno se stopiti uz jelo, a vi za to vrijeme možete također izvršavati svoje obaveze. Nakon toga vas iz pećnice čeka savršeni obrok.
Ukoliko vi imate neke ideje za ovakav ručak, pišite nam na Instagram i Facebook. Možda ćete baš vi sljedeći kuhati s Medom.
MOGLO BI VAS ZANIMATI
Putujmo svijetom s Medom
Tajna plešuće piramide – 2. dio
Kliker i Solar još su dugo stajali ispred savršene piramide. Pokušavali su odrediti njezinu boju i materijal, no svakim novim pogledom, novim treptajem oka, piramida je različito isijavala.