Mali talenti

Kištra i kako napraviti svoju vlastitu igračku

Kištra je dizajnerska firma koja proizvodi ručno rađene igračke za djecu. Ono sto ih čini posebno je to što ih mogu kreirati prema svojim željama. Osim sto su super za zabavu, razvijaju dječju kreativnost i pospješuju motoričke sposobnosti.

Dječja najveća sreća su igračke. Koliko god da ih imali, uvijek se vesele novoj. Svaka je posebna na svoj način, a najviše su posebne one koje mogu izraditi sami idejama iz svoje mašte. Pitate se kako? Medo vam otkriva sve detalje u nastavku.

GUMBEKI

Gumbek u vaš dom dolazi nedovršen pa tako vas mališan stvara sam svoju igračku. Svaka igračka se međusobno spaja u cjelinu pomoću gumbeka. Sastavljanje Gumbeka potaknuti će razvoj motorike kod djeteta.

FILCEKI

Filceki dolaze u obliku dva komada tkanine koje djeca sama šivaju. Dolazi u više boja, a u setu dobijete i vunu za šivanje, plastičnu iglu sigurnu za korištenje, punjenje i upute.

ZMIJICE

Zmijice su vrlo popularne, a jasno nam je i zašto. Možete birati između malih i velikih zmijica. Male zmijice su dostupne klasične i sa žicom dok velike dolaze kao klasične i s magnetom.

IGRAČKA PO ŽELJI

Ukoliko vaš mališan ima igračku iz svoje mašte, Kištra se pobrinula i za to. Možete im se slobodno javiti i ispunit će sve vaše želje!

© Medo.hr

Posjetite Kištra trgovinu na Medo.hr ili na direktom linku i uvjerite se u genijalne ideje sam svoj majstor igračaka koje pružaju neograničenu maštu i razne kombinacije finalnoj izgledal vaše nove igračke.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

JOŠ DOBRIH PONUDA...

Povezane objave